leiderschap

Als default staan wij mensen in verbinding met onze mede-mens en de natuur. We doen er alleen alles aan om continu uit verbinding te gaan. Of het nou door een beeldscherm komt, te hard werken of overmatig nadenken. En met alle negatieve gevolgen van dien: toenemende psychische klachten, burnouts, bullshit jobs en een planeet die we uitputten.

Ik wil die verbinding in het bedrijfsleven herstellen door allereerst mensen weer verbinding met zichzelf, hun innerlijke natuur, te laten maken. Met als gevolg dat de verbinding met de mede-mens en de natuur zich ook zullen herstellen en de genoemde negatieve gevolgen zullen oplossen als sneeuw voor de zon. Zo binnen, zo buiten.

Ik inspireer en faciliteer ondernemers en bedrijven om dichter bij hun kern te komen en van daaruit verbindingen aan te gaan, onder andere door:

– het schrijven van boeken, het maken van podcasts en het spreken op events
– het begeleiden van ondernemers en managementteams
– het organiseren en begeleiden van retraites en (berg)trails in de natuur
– het organiseren van transformatieve festivals en andere events

Ook kom ik graag je event opluisteren als bevlogen spreker over het herstellen van verbinding in business met onderwerpen als: intuïtief leiderschap, zelfsturing, steward-ownership en business transformatie.

 

Events

De volgende (leiderschaps)events staan op het programma:

 

“You must unlearn what you have learned”

– Master Yoda