over mij

Ruim 17 jaar ben ik actief geweest in het notariaat onder andere in de rollen van voorzitter van VBC Notarissen (thans: n/p notarial partners), oprichter en bestuurslid van de Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat (VON), voorzitter van de Stichting Beroepsopleiding Notariaat (SBN) en notaris Corporate/M&A.

In die rollen heb ik meerdere transformatieprocessen mogen leiden, waaronder het transformeren van VBC Notarissen van een hiërarchische naar een heterarchische organisatie en het herijken van de Beroepsopleiding Notariaat naar een meer intrinsiek georiënteerde opleiding op basis van de HILL-methode (High Impact Learing that Lasts).

Al langer voel ik dat ik ruimte mag maken voor iets anders. Wat dat precies is, weet ik op dat moment niet. Dat heeft ertoe geleid dat ik -met pijn in m’n hart- eind 2021 ben gestopt met al mijn werkzaamheden in het notariaat. Nu er ruimte is gemaakt, hebben we met het gezin een halfjaar op Mallorca gewoond. De energie brengt ons weer terug naar Nederland. En het begint weer bij me te stromen op zakelijk vlak.

Het wordt steeds duidelijker wat ik te doen heb. Dat is enerzijds ondernemers en professionals inspireren om meer vanuit bezieling te leven en werken. De dingen doen vanuit een verbondenheid met jezelf, elkaar en het geheel. En anderzijds een andere kijk bieden op hoe we organisaties kunnen inrichten.