Ontdekkingsreis ‘What’s Next?’

WHAT’S NEXT?

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik afscheid nam van het notariaat. Al langer voelde ik dat ik toe was aan een nieuw hoofdstuk zonder precies te weten wat. Ik nam een sprong in het diepe en heb ruimte gemaakt voor de volgende fase.

Het besluit om ook daadwerkelijk te stoppen kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Daar ging een heel proces aan vooraf waarin veel mensen mij (bewust en onbewust) hebben gesteund. In m’n boek ‘Leiden met een leeg hoofd’ neem ik je mee in dat hele proces.

Nu help ik mensen en bedrijven op gebied van bewustzijn ontwikkeling. Ik spreek veel mensen die op zakelijk en/of privé vlak stappen willen zetten, maar het lastig vinden het oude los te laten zonder te weten wat het nieuwe is. En daar zit nu precies de magie ✨, in het onbekende.

Samen met m’n maatje Allard Droste nemen we jou mee op ontdekkingsreis, waarin jij kan ontdekken wat jouw volgende stap is, welke blokkades en obstakels jij hebt te overwinnen en waarin we jou begeleiden in het proces van loslaten zodat je het nieuwe onbevangen tegemoet kan treden. 

Dus, Sta jij op een kruispunt in je leven? Droom jij wel eens van een andere invulling van je werk of privé? Heb jij het idee dat er meer uit het leven te halen valt? Ga dan met ons mee op ontdekkingsreis. 

Het wordt 1 groot avontuur samen met 9 andere ondernemende mannen. Een avontuur met actie, stilstaan en bijzondere momenten. 

🍀1 bergtocht

🍀6 topdagen

🍀9 kameraden

🍀10 maanden steun, aandacht en groei

Aan het eind van de ontdekkingsreis weet jij beter wat je wil, sta je meer in je kracht, leef je meer vanuit je intuïtie en heb je de regie weer/meer in eigen handen.

Ben jij klaar voor jouw reis? Meld je aan of bel me voor meer info.

Hg, Casper

06-10738379

N.B. Ken je iemand voor wie deze ontdekkingsreis spot on is, deel dan graag dit bericht 🙏

#inspiratie #transformatie #creatie