Back in business

Lieve mensen,

Gezien de tijd van het jaar zou de natuurlijke beweging zijn om te vertragen, maar ik sta na een sabbatical van ruim een jaar weer te popelen om aan de slag te gaan.

Wat ga ik doen? Voor mezelf beginnen! Ik wil ondernemers en professionals helpen bij de transitie van controle naar vertrouwen door een andere kijk te bieden op hoe we binnen teams en organisaties samenwerken.

Vanuit de organisatie bekeken betekent dit een shift van hiërarchie naar heterarchie. Dit is een vorm van collectief of horizontaal leiderschap waarbij alle medewerkers betrokken zijn bij het leiden van de organisatie.

Vanuit de leiders (mt, directie of leidinggevenden) bekeken betekent dit een bewustzijn shift van controle naar vertrouwen, waardoor er ruimte ontstaat voor medewerkers om leiderschapsrollen te pakken.

Waarom is dit relevant? Naast meer flow en output is de manier waarop we samenwerken in belangrijke mate bepalend voor het ervaren van verbinding en zingeving op het werk. En dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de lange termijn succes van een bedrijf.

Ik help je graag bij de transformatie van je team of organisatie in de rol van facilitator, consultant of transformatie manager. Ook kom ik graag je event opluisteren als inspirerend spreker.

Interesse? Neem contact met me op of check deze site voor meer info.

Ik heb zin om weer aan de slag te gaan en wie weet zien we elkaar binnenkort in een zakelijke setting.

It’s good to be back ✨

Hg, Casper