#13 Karen Pullen

Voor deze aflevering reis ik af naar Soest en ga op bezoek bij Karen Pullen. We zitten in haar praktijk aan huis tussen de bossen en pal aan de Soesterduinen. Heerlijke plek. “Ik heb altijd in een stad gewoond en moet eerlijk zeggen dat ik eerst niets met Soest had, maar ik voel me hier heel goed.” 

Karen is opgeleid als gedragswetenschapper en is al 18 jaar actief als coach. Eerst deed ze dat in loondienst en zo’n tien jaar geleden is ze voor zichzelf begonnen. “Ik vond dat best spannend.” “Soms moet het schuren om een stap te kunnen maken.”

Karen coacht veel mensen die (te) weinig energie halen uit hun leven. “Eerst had ik de focus op het werk en later ook op het privé, aangezien het onlosmakelijk is verbonden.” “Wat ik veel zie, is dat wat je als kind hebt aangeleerd aan patronen en gedrag, pas je later toe in je werk. In je werkzame leven kom je er vervolgens achter dat sommige patronen niet werken, dus dan moet je terug naar je kinderjaren.”

Volgens haar omgeving werkt Karen zelf best hard: “je wordt niet overspannen van hard werken, als je doet wat je leuk vindt, maar wel van onvoldoende herstel tijd nemen.” “Ik leer elk gesprek weer, daar krijg ik energie van.” 

Karen praat verder over haar visie op coaching: “de sleutel zit in jezelf”, over tegenslag in haar eigen leven: “ik geloof niet in een halleluja leven” en over het opvoeden van haar dochter van vijftien: “hoe kan een kind goed voor zichzelf zorgen als je niet goed voor jezelf zorgt?”

Voor meer info over Karen en haar praktijk check: www.karenpullen.nl.

Te volgen op:

Website

Apple Podcasts

Spotify

Heb je vragen of suggesties n.a.v. deze aflevering?
Stuur mij een mail via: e-mail.