#21 Allard Droste

Samen met ondernemer en pionier Allard Droste doen we mee aan de wereld recordpoging podcast maken in het kader van de Dutch Media Week. We zijn om drie uur s’ochtends te gast bij boekhandel Voorhoeve in Hilversum die voor de gelegenheid is omgetoverd tot podcast studio.

Allard vertelt over ’the making of’ van het geweldige Ayuna festimony; de eerste editie vond eerder dit jaar plaats. ‘Het begon met een droom met 1.001 mensen het leven vieren in de natuur. Inmiddels heb ik geleerd dat als je een droom deelt, dan gebeurt er magie’.

Steeds meer mensen raken betrokken bij de droom. Maar geen enkel pad is recht en zo ook niet bij de totstandkoming van Ayuna: ‘Op een gegeven moment heb ik het teruggegeven. Het klopte voor mij niet. Het werd te groots en kwam niet helemaal vanuit mijn hart’. Dat was precies het zetje wat er nodig was om het verder te brengen. ‘Ik was bang voor afwijzing, maar er volgde alleen maar empathie’.

Uiteindelijk vallen alle puzzelstukken op hun plek en de driedaagse festimony is een feit. 10 wisdom keepers uit de hele wereld verzorgen het ceremoniële deel. Er zijn meer dan 40 workshops voor persoonlijke ontwikkeling. Muziek, dans en goed eten maken het af. ‘Je voelde eenheid en verbondenheid’. Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk hier de aftermovie: https://ayuna.world/editie2022

Verder hebben we het over de kracht van verlangen, power versus force, non dualiteit, collectief leiderschap, die before you die, psychedelica en het ontwaken van de ziel.

Dit is een aflevering in de podcast show “Leiden met een leeg hoofd”, waarin ik pioniers spreek die mij inspireren. Daar wil ik van leren en graag met je delen. En vergeet niet te luisteren met een ‘leeg hoofd’.

Vragen en/of suggesties n.a.v. deze aflevering mail naar info@casperjones.nl

#verdiepen #verbinden #vieren #podcast

Te volgen op:

Website

Apple Podcasts

Spotify

Heb je vragen of suggesties n.a.v. deze aflevering?
Stuur mij een mail via: e-mail.