#23 Vicky Marijnen

What Makes You Tick?

Voor deze aflevering reis ik af naar Den Haag en ga op bezoek bij de energieke Vicky Marijnen.  We nemen de podcast op bij haar bedrijf What Makes You Tick (WMYT).

Vicky begint haar carrière bij Unilever en na een aantal jaar begint het bij haar te kriebelen. ‘In die periode hoor ik mezelf zeggen: als ik later groot ben, doe ik iets in de groei en ontwikkeling van mensen. Totdat mijn man zei: hoe groot wil je worden dan?’

Ze zegt haar baan op en gaat het nieuwe werkveld verkennen zonder een concreet plan. ‘Soms moet je je neus dichtdoen en gewoon springen’.  ‘Mijn relatie met ‘spannend’ is veranderd, want dan gebeurt er iets. Als ik daar bij blijf, dan zit er aan de andere kant vaak iets moois.’

En nu ruim 10 jaar later staat er mooi bedrijf.  ‘We geven mensen handvatten zodat ze keuzes kunnen maken die passen bij henzelf. Je meerwaarde wordt groter als je weet waar het bij jou over gaat.’ ‘De dingen die je gewoon vindt, daar zit vaak je allergrootste kracht.’

Verder hebben we het over de kracht van het ‘niet weten’, het verschil tussen je impuls volgen en impulsief zijn, de groei van WMYT, de werk privé balans van Vicky zelf en plaatsvervangend genieten.

Voor meer info over WMYT check: www.whatmakesyoutick.nl

Dit is een aflevering in de podcast show “Leiden met een leeg hoofd”, waarin ik pioniers spreek die mij inspireren. Daar wil ik van leren en graag met je delen. En vergeet niet te luisteren met een ‘leeg hoofd’.

Mijn boek ‘Leiden met een leeg hoofd’ is te bestellen op: https://verrekijker.vrijeboeken.com/

#leidenmeteenleeghoofd #podcast #boek

Te volgen op:

Website

Apple Podcasts

Spotify

Heb je vragen of suggesties n.a.v. deze aflevering?
Stuur mij een mail via: e-mail.